Juridisch
Gegevens verwijderen
Laatst bijgewerkt: 2026-10-27
Je kunt je reflecties, uploads en dagboeknotities — of je hele account — op elk moment permanent verwijderen.
Deze vertaling is uitsluitend ter informatie. De Engelse versie is de officiële versie.
Op elk moment verwijderen
Jij houdt altijd de controle over je gegevens. Je kunt al je reflecties, uploads en dagboekitems op elk moment permanent verwijderen.
Twee opties
Gebruik hieronder “Al mijn gegevens verwijderen” om je inhoud te wissen terwijl je je account behoudt, of verwijder je volledige account via Instellingen om alles te verwijderen.
Wat er gebeurt
Verwijdering is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt. Versleutelde uploads worden uit de opslag verwijderd en bijbehorende records worden in het hele systeem gewist.
Ik begrijp dat ik mijn gegevens altijd kan verwijderen.
Dit verwijdert permanent al je reflecties, uploads en dagboeknotities.
Contact opnemen met support ·